HAPPY ITALY WIL TIM DE TERING SLAAN EN BERLUSCONI IS HUN MASCOTTE | #BOOS AFL. 21

In this video

Laura en Simone zijn boos. Op restaurant Happy Italy. Want ze werken al een jaar in de bediening. Maar hebben nog nooit fooi gehad. Niet zo happy. Dus gaan wij met Laura en Simone zelf de fooi ophalen. Eerst bij de gasten. En dan bij het hoofdkantoor. Met speciale confetti en een oorkonde. En bij het hoofdkantoor zijn ze niet zo megablij met ons.

Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar boos@bnnvara.nl

In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT