POLITIE WIL TIM SEKSEN EN VROUW HAAT SENSATIE | #BOOS AFL. 7

In this video

Roel is boos. Hij heeft een bedrijf in relatiegeschenken. En in december stuurde hij 14 kerstpakketten naar The Must Wantedshop. Maar nu, 7 maanden later, is er nog steeds niet betaald. Duurt lang. Dus we gaan langs. Met een megaleuk relatiegeschenk. En confetti. Die is voor de politie. Echt waar.

Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar boos@bnn.nl

In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT