Robin van Persie over eerste goal na zijn terugkeer bij Feyenoord: ‘Stiekem denk je er al aan’

Feyenoord won donderdagavond met 3-0 van FC Groningen. Het hoogtepunt van de wedstrijd was de 3-0 van de ingevallen Robin van Persie. Hij schoot de bal fantastisch binnen. "Dit is een droom die uitkomt.'"Voor mij persoonlijk was dit een hoogtepunt", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Je durft hier geen rekening mee te houden, maar toch denk je er stiekem aan. Als je dan bezig bent met de warming-up, dan ben je het al een beetje aan het visualiseren. Maar het komt natuurlijk vaker voor dat het niet lukt, als ik eerlijk ben. Maar vandaag dus wel."Van Persie dankt de supporters voor hun steun. "Ze waren fantastisch. Met de warming-up hoorde ik ze al heel goed. Zij wilden me ook graag zien. Bedankt daarvoor, dat is geweldig. Het geeft je een boost als je heel het stadion je naam hoort zingen."Kijk hierboven heel het interview. Daar gaat Van Persie ook in op zijn positie bij Feyenoord en hoeveel speeltijd hij aankan.

You might be interested in